Фрикадельки з індички: як приготувати, 7 рецептів страв з фрикадельками

Зі сметанним соусом

З фаршу індички можна приготувати дуже ароматні фрикадельки, які у доповненні зі сметанним соусом складуть конкуренцію багатьом вишуканим стравам, гідним ресторанного меню. Для створення м’ясних виробів знадобляться:

  • 400 г фаршу;
  • цибулина, морквина;
  • 4 зубки часнику;
  • жменя рису;
  • хлібний скибочка;
  • пучок кропу;
  • 350 мл сметани;
  • трохи борошна;
  • сіль, спеції.

Етапи створення:

  • Рис відварюється до напівготовності і змішується в мисці з фаршем, який можна підготувати самостійно, перекрутивши філе через м’ясорубку (якщо скористатися блендером, то майбутні фрикадельки вийдуть ще більш ніжними).
  • До м’ясної маси додаються подрібнені ½ цибулі, ½ морквини, 2 зубки часнику, розмочений скибочку хліба і половина кропу.
  • Вимішується фарш, підсолювати і приправляється, після чого з нього формуються фрикадельки, які обсмажують і кладуть на тарілку.
  • На тій же сковороді пассеруются залишилися подрібнені овочі, які потім заливаються сметаною, розведеною 100 мл води.
  • Коли соус закипить, в нього кладуть м’ясні кульки, і додається борошно для загустіння.
Дивіться також:  Як варити геркулесову кашу на молоці – 7 рецептів приготування в мультиварці, в мікрохвильовці і на плиті
Прокрутка до верху