Зі сметанною заправкою
Страва з кролика можна приготувати не тільки з вершками, але і в сметані. Виходить також смачно, соковито і апетитно.
Інгредієнти на тушку кролика вагою до 2,5 кг:
- 1,5 склянки сметани;
- дві ложки борошна;
- два склянки бульйону;
- три курячих жовтка;
- сіль, три лаврових листа;
- три ложки топленого масла.
Спосіб приготування:
- Шматочки кролика паніруємо в борошні й обсмажуємо на сковороді. Для смаження можна використовувати відразу топлене і рослинне масла.
- Золотисті шматочки м’яса перекладемо в казан разом з маслом і наллємо бульйон. Як тільки вміст казанка закипить, кладемо спеції і сіль. Тушкуємо 1,5 години.
- Сметану збиваємо з яєчними жовтками. Як тільки м’ясо буде готове, вливаємо соус, прогріваємо продукти десять хвилин (кип’ятити не потрібно) і знімаємо з вогню.
Вдале фрікасе – це якісне м’ясо. Вибирайте охолоджену кролятину з рожевою м’якоттю без плям, синців.