Фрікасе з кролика – 8 рецептів приготування в домашніх умовах

Зі сметанною заправкою

Страва з кролика можна приготувати не тільки з вершками, але і в сметані. Виходить також смачно, соковито і апетитно.

Інгредієнти на тушку кролика вагою до 2,5 кг:

  • 1,5 склянки сметани;
  • дві ложки борошна;
  • два склянки бульйону;
  • три курячих жовтка;
  • сіль, три лаврових листа;
  • три ложки топленого масла.

Спосіб приготування:

  • Шматочки кролика паніруємо в борошні й обсмажуємо на сковороді. Для смаження можна використовувати відразу топлене і рослинне масла.
  • Золотисті шматочки м’яса перекладемо в казан разом з маслом і наллємо бульйон. Як тільки вміст казанка закипить, кладемо спеції і сіль. Тушкуємо 1,5 години.
  • Сметану збиваємо з яєчними жовтками. Як тільки м’ясо буде готове, вливаємо соус, прогріваємо продукти десять хвилин (кип’ятити не потрібно) і знімаємо з вогню.

Вдале фрікасе – це якісне м’ясо. Вибирайте охолоджену кролятину з рожевою м’якоттю без плям, синців.

Дивіться також:  Тефтелі з індички – 7 смачних рецептів приготування