Фрікасе з курки: класичний рецепт і 6 способів приготування

З додаванням грибів

Фрікасе з курки з грибами може приготувати кожна господиня, якій за смаком поєднання білого м’яса з печерицями.

Для втілення рецепта в життя знадобиться:

  • філе – ½ кг;
  • печериці – 300 г;
  • солодкий червоний перець – 100 г;
  • вершки – 300 мл;
  • сметана – у 3 рази менше;
  • часник – 2 зубчики;
  • зелень, сіль, спеції і рослинне масло.

В процесі виконуються наступні дії:

  • З промитої і обсушенной курятини готуються невеликі шматочки, які солятся, перчатся і перемішуються з подрібненим часником, рубаною зеленню, сметаною.
  • М’ясо маринується близько 1 години.
  • Гриби ріжуться пластинками, а перець – кубиками.
  • На сковороді спочатку обсмажується перець, до якого через 5 хвилин відправляються м’ясо і гриби.
  • Через 10 хвилин вміст сковороди заливається вершками і гаситься 15 хвилин до загустіння соусу.
Дивіться також:  Лазанья рецепт з фаршем в духовці – 9 рецептів