З додаванням грибів
Фрікасе з курки з грибами може приготувати кожна господиня, якій за смаком поєднання білого м’яса з печерицями.
Для втілення рецепта в життя знадобиться:
- філе – ½ кг;
- печериці – 300 г;
- солодкий червоний перець – 100 г;
- вершки – 300 мл;
- сметана – у 3 рази менше;
- часник – 2 зубчики;
- зелень, сіль, спеції і рослинне масло.
В процесі виконуються наступні дії:
- З промитої і обсушенной курятини готуються невеликі шматочки, які солятся, перчатся і перемішуються з подрібненим часником, рубаною зеленню, сметаною.
- М’ясо маринується близько 1 години.
- Гриби ріжуться пластинками, а перець – кубиками.
- На сковороді спочатку обсмажується перець, до якого через 5 хвилин відправляються м’ясо і гриби.
- Через 10 хвилин вміст сковороди заливається вершками і гаситься 15 хвилин до загустіння соусу.