Фруктовий торт – легке, малокалорийное, смачне і корисне ласощі. В якості основи для його приготування беруть сир, бісквіт або печиво. Фрукти і ягоди можуть бути як свіжими, так і консервованими.
Простий фруктовий торт без випічки
Цей рецепт допоможе швидко приготувати оригінальне частування несподівано для гостей.
Список продуктів:
- 2 кг свіжої полуниці;
- 0,5 кг густих вершків;
- 0,5 кг крекерів;
- 160 г цукру.
Кроки приготування:
- Ягоди нарізають тонкими скибочками.
- Вершки збивають з цукром до густої консистенції.
- Все кількість крекерів ділять на 4 частини.
- На дно страви викладають першу частину печива, потім наносять збиті вершки і зверху розміщують нарізану полуницю.
- Шари повторюють, поки не закінчаться всі компоненти.
Перед вживанням торт охолоджують протягом 2 годин.