Фунчоза по-корейськи – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Фунчоза по-корейськи — базовий рецепт з овочами

На основі базового рецепта, можна готувати закуску з різноманітними продуктами, додаючи рибу, м’ясо, морепродукти, гриби, овочі і навіть фрукти. Кожен раз будете отримувати щось оригінальне, грайте зі смаком і експериментуйте. Ваше кулінарну майстерність перевершить очікування! Фунчозу можна готувати заздалегідь, а заправка взагалі зберігається дуже довго. Локшину не варять, її просто запарюють окропом. Це блюдо — казка!

Необхідний продуктовий набір:

  • рисова локшина — 100 г;
  • середня морква;
  • свіжий огірок — 1-2 шт.;
  • червона цибулина;
  • зубчик часнику;
  • сіль, спеції;
  • рафінована олія;
  • зерна кунжуту;
  • заправка для фунчозы — 35 мл

Кроки виконання:

  • Залийте фунчозу гарячою водою на пару хвилин до розм’якшення. Злийте воду, покладіть в друшляк і охолодіть.
  • Наріжте овочі соломкою. Змішайте їх між собою, вичавити через прес часник.
  • Залити заправкою овочі для фунчозы. Додати локшину, перемішати.
  • Обсмажити в невеликій кількості олії насіння кунжуту, помістити їх до решти інгредієнтів.
  • Поставити на полицю холодильника на кілька годин. Закуска по-корейськи готова!

Овочі для цього салату не вимагають термічної обробки, але при бажанні їх можна злегка обсмажити з додаванням часнику.

Дивіться також:  Гуляш з яловичини – 7 покрокових рецептів гуляшу з яловичини