Як приготувати з м’ясом
Необхідний продуктовий набір:
- рисова локшина — 120 г;
- телятина філейна частина — 290 г;
- рослинна олія -15 г;
- морква;
- цибулина;
- часник;
- червоний солодкий перець;
- сіль, спеції;
- заправка для фунчозы.
Кроки виконання:
- Телятину нарізати дуже тонкою соломкою, додати сіль і перець, добре перемішати. Нехай трохи промаринується, що утворився сік злити.
- Обсмажити м’ясо на розігрітій сковороді під кришкою, воно повинно обсмажуватися, а нудитися. Довести телятину до готовності, зняти з вогню.
- Запарені окропом локшину, остудити. Нарізати соломкою овочі. Цибулю півкільцями, злегка обсмажити, щоб розм’як.
- Всі компоненти з’єднати з м’ясом, додати часник і заправку для фунчозы.
- Якщо немає готової заправки, влити в рівних пропорціях соєвий соус і оцет. Посилити смак ложечкою цукру і спецій для корейської моркви.
М’ясо для приготування закуски можна взяти будь-яку, головне щоб воно не було жорстким.