Фунчоза по-корейськи – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Як приготувати з м’ясом

Необхідний продуктовий набір:

  • рисова локшина — 120 г;
  • телятина філейна частина — 290 г;
  • рослинна олія -15 г;
  • морква;
  • цибулина;
  • часник;
  • червоний солодкий перець;
  • сіль, спеції;
  • заправка для фунчозы.

Кроки виконання:

  • Телятину нарізати дуже тонкою соломкою, додати сіль і перець, добре перемішати. Нехай трохи промаринується, що утворився сік злити.
  • Обсмажити м’ясо на розігрітій сковороді під кришкою, воно повинно обсмажуватися, а нудитися. Довести телятину до готовності, зняти з вогню.
  • Запарені окропом локшину, остудити. Нарізати соломкою овочі. Цибулю півкільцями, злегка обсмажити, щоб розм’як.
  • Всі компоненти з’єднати з м’ясом, додати часник і заправку для фунчозы.
  • Якщо немає готової заправки, влити в рівних пропорціях соєвий соус і оцет. Посилити смак ложечкою цукру і спецій для корейської моркви.

М’ясо для приготування закуски можна взяти будь-яку, головне щоб воно не було жорстким.

Дивіться також:  Азу з свинини – 11 рецептів приготування