Фунчоза з креветками – 8 рецептів

Салат з креветками і фунчозой

Локшину з креветками можна подавати не тільки у вигляді основного страви, але також і у формі салату. Готувати креветки і локшину потрібно як в базовому рецепті, але в підсумку всі інгредієнти слід охолодити до кімнатної температури.

До салату можна додати такі інгредієнти:

  • Салатні листя. З повинне бути більше, ніж фунчозы;
  • Гриби шиітаке;
  • Перепелині яйця;
  • Свіжий огірок;
  • Соєвий соус, японський майонез або теріякі (на вибір);
  • Консервована солодка кукурудза;
  • Спеції за смаком.

Салатні листя порвіть на невеликі шматочки і викладіть в глибоку посудину. Додайте приготовлену раніше локшину з креветками, поріжте кубиками огірок. Гриби шиітаке попередньо поріжте і обсмажте протягом 1-2 хвилин, а потім додайте в салат.

Перепелині яйця відваріть, розріжте навпіл і з’єднайте з масою салату. Далі додайте 200 грам солодкої кукурудзи і заправте салат з допомогою тарияки, звичайного соєвого соусу або японського майонезу. Додайте спеції за смаком і подавайте страву до столу. Салат з креветками і фунчозой стане відмінною і легкою закускою.

Дивіться також:  Як приготувати курку в мультиварці – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху