Фунчоза з куркою – 7 рецептів, як приготувати фунчозу

З додаванням овочів

Фунчоза з куркою і овочами цілком може замінити обід або вечерю.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • «скляна» локшина;
  • філе курки;
  • цибулина;
  • баклажан;
  • стручкова квасоля;
  • болгарський перець;
  • часник;
  • зелень;
  • сіль;
  • оливкова олія.

Порядок роботи:

  • Посмажити філе курки, нарізане смужками, в невеликій кількості жиру.
  • Додати до м’яса подрібнену цибулю, припусти його до м’якості.
  • Насипати в сковороду порізаний напівкруглими часточками баклажан, стручкову квасоля, порізаний болгарський перець і смажити до готовності.
  • Змішати оливкову олію з тиском часником і зеленню, підсолити.
  • З’єднати смажені овочі з пропареної фунчозой, залити соусом, перемішати і дати настоятися.

Така страва придатна до вживання в гарячому або охолодженому вигляді.

Дивіться також:  Котлети з картоплі – 10 найбільш смачних рецептів