З додаванням овочів
Фунчоза з куркою і овочами цілком може замінити обід або вечерю.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
- «скляна» локшина;
- філе курки;
- цибулина;
- баклажан;
- стручкова квасоля;
- болгарський перець;
- часник;
- зелень;
- сіль;
- оливкова олія.
Порядок роботи:
- Посмажити філе курки, нарізане смужками, в невеликій кількості жиру.
- Додати до м’яса подрібнену цибулю, припусти його до м’якості.
- Насипати в сковороду порізаний напівкруглими часточками баклажан, стручкову квасоля, порізаний болгарський перець і смажити до готовності.
- Змішати оливкову олію з тиском часником і зеленню, підсолити.
- З’єднати смажені овочі з пропареної фунчозой, залити соусом, перемішати і дати настоятися.
Така страва придатна до вживання в гарячому або охолодженому вигляді.