Фунчоза з куркою і овочами – 7 рецептів, як приготувати

З соусом Теріякі

Блюдо, приготоване з соусом Теріякі, володіє особливою пікантністю:

● локшина фунчоза – 200 г;
● грудка – 1 середня, близько 500 м;
● солодкий жовтий перець;
● цибуля – 1 головка;
● цибуля-порей – ½ стебла;
● черрі – 7 ягід;
● сіль – ½ ч. л.;
● пісне масло – півсклянки;
● Теріякі – 3 ст. л.;
● часник – 3 зубки;
● перець мелений, кунжут.

Покрокове опис:

1. Курятину нарізати брусками, приблизно 2х5 див.
2. Овочі помити. Черрі нарізати половинками, перець і моркву – соломкою, порей – кільцями. Звичайний лук можна подрібнити блендером до стану кашки.
3. Приготувати локшину так само, як і зазвичай.
4. Обсмажити в гарячому маслі овочі 2 – 3 хвилини.
5. Потім викладаємо в масу курку, приправляємо її, солимо, додаємо кунжут і видавлюємо часник. Все добре перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин – 5 хвилин під кришкою і 5 без неї.
Залишилося викласти локшину до вмісту сотейника, полити блюдо Теріякі, перемішати лопаткою і протушкувати ще 2 хвилини. Настояти ¼ години перед вживанням.

Дивіться також:  Соус до рибних котлет — 7 дуже смачних рецептів підливи для рибних котлет