Технологія приготування по Дюкану
Цей спосіб приготування заливного страви з курки відрізняється своєю простотою і дуже цікавим смаком із-за додавання овочів, яєць і запашних спецій. Закуска виходить легкою і дуже корисною, тому її оцінять всі прихильники правильного харчування.
Необхідні компоненти:
- м’ясо курки – 0,7 кг;
- три варених яйця;
- желатин – 12 г;
- одне сире яйце;
- приправи, морська сіль – на смак;
- два болгарських перцю.
Готуємо:
- З курячого м’яса зробити фарш, потім присолити його, заправити приправами, додати сире яйце і ретельно перемішати.
- Перці очистити від зерен, вимити, нашаткувати квадратиками, а потім покласти їх у курячий фарш.
- Форму для випічки застелити пергаментом і викласти на нього половину приготованого фаршу. Потім покласти на нього очищені від шкаралупи варені яйця і зверху накрити залишилася м’ясної основою.
- Блюдо прикрити кулінарної папером, помістити в духовку і запікати протягом години, при температурі 195 градусів. Під час процесу слід зливати рідину, яка буде збиратися на поверхні виробу.
Закуску, приготовлену за Дюкану, охолодити, потім розділити на порції і запропонувати спробувати. Бутерброди з курячим рулетом можуть стати прекрасним сніданком перед початком трудового чи навчального дня.