Галушки для супу – 10 простих рецептів приготування

Галушки для супу – це дуже смачне та апетитне доповнення до перших обідніх страв. Такий продукт можна приготувати у різний спосіб. Найкращі кулінарні варіанти ми зібрали для вас у нашій добірці з десяти простих рецептів приготування з покроковими фото.

Прості галушки для супу з борошна та яйця

Прості галушки для супу з борошна та яйця виходять неймовірно ніжними та апетитними. Такий продукт яскраво доповнить обідні супи або наваристі бульйони. Приготувати заготівлі зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки.

Інгредієнти:

0.15 кг.

  • Борошно – 100 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

Клецьки для супу готуються швидко і просто. Розбиваємо куряче яйце в глибоку миску, збиваємо віночком до утворення пишної піни.

Просіюємо вказану кількість борошна і висипаємо сіль до смаку.

Занурюємо муку в яєчну суміш. Починаємо перемішувати.

Замішуємо однорідне тісто без грудочок. Якщо воно виходить дуже густим, можна додати трохи кип’яченої води.

Формуємо галушки за допомогою ложки.

Тісто на ложці опускаємо в киплячий бульйон і відварюємо його.

Тепер ви знаєте, як приготувати прості галушки для супу з борошна та яйця. Беріть на замітку.

Сирні галушки для супу

Сирні галушки для супу – це цікавий смак і нескладний у приготуванні продукт для ваших кулінарних рішень. Апетитні галушки зроблять домашні супи яскравішими і поживнішими. Порадуйте себе та своїх близьких за допомогою перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 300 грн.

Інгредієнти:

  • Сир твердий – 100 гр.
  • Зелень – до смаку.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Олія вершкове – 70 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо шматочок розм’якшеного вершкового масла, кладемо його в глибоку тарілку.

Крок 2. Натираємо сюди сир на дрібній тертці.

Крок 3. Сюди розбиваємо куряче яйце і додаємо подрібнену зелень. Солимо і посипаємо спеціями до смаку.

Крок 4. Починаємо перемішувати заготівлю та поступово підсипаємо борошно.

Крок 5. Замішуємо щільне однорідне тісто.

Крок 6. Від тіста відщипуємо шматочки і ліпимо з них акуратні кульки.

Крок 7. Сирні галушки для супу готові, можна класти їх у киплячий суп. Обов’язково беріть на замітку ідею!

Клецьки з манки для супу

Гальби з манки для супу виходять дуже ніжними і приємними до смаку. Такий продукт зробить ваші домашні супи яскравішими та смачнішими. Для приготування таких галушок використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями. Ваші близькі оцінять таку кулінарну ідею.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 750 грн.

Дивіться також:  Фрикадельки для супу - 10 рецептів приготування

Інгредієнти:

  • Крупа манна – 250 гр.
  • Сир – 500 гр.
  • Сіль – 1 год.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо необхідну кількість сиру та викладаємо у глибоку миску.

Крок 2. Додаємо чайну ложку солі.

Крок 3. Висипаємо сюди манну крупу.

Крок 4. З маси ліпимо щільне однорідне тісто.

Крок 5. Далі з тіста формуємо акуратні ковбаски та розрізаємо їх.

Крок 6. Отримуємо невеликі галушки.

Крок 7. Підготовлений продукт можна розділити на порції та розкласти по целофанових пакетах, щоб прибрати на зберігання в морозильник.

Крок 8. Клецьки з манки для супу готові. Використовуйте за призначенням!

Як приготувати галушки без яєць для супу

Як приготувати галушки без яєць для супу, ми докладно розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Такий продукт зробить ваші домашні супи апетитнішими і ситнішими. Обов’язково беріть на замітку кулінарну ідею та робіть ваш стіл яскравішим та цікавішим.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 350 грн.

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Вода – 150 мл.
  • Олія – ​​1 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Просіюємо борошно, щоб позбавити його грудочок.

Крок 3. У борошно додаємо сіль та спеції до смаку, поступово виливаємо воду і перемішуємо до однорідності.

Крок 4. Виливаємо олію і вимішуємо однорідне тісто.

Крок 5. Тісто ліпимо ковбаскою, яку розрізаємо на невеликі частини.

Крок 6. Сирі пісні галушки опускаємо в киплячий суп і відварюємо їх.

Крок 7. Тепер ви знаєте, як приготувати галушки без яєць для супу. Беріть на замітку!

Смачні часникові галушки

Смачні часникові галушки порадують вас своїм апетитним виглядом та дивовижним ароматом. Такий продукт стане родзинкою вашого оббіленого супу, а домашні не зможуть встояти. Обов’язково спробуйте приготувати смачні галушки за нашим перевіреним покроковим рецептом.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 150 грн.

Інгредієнти:

  • Борошно – 80 гр.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Олія вершкове – 15 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль за смаком.
  • Вода – 40 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Яєчний жовток викладаємо в глибоку миску, доповнюємо його водою та сіллю.

Крок 2. Вимішуємо до однорідності та просіюємо сюди борошно.

Крок 3. Замішуємо туге однорідне тісто і даємо йому полежати близько 10-15 хвилин.

Крок 4. У цей час з’єднуємо розм’якшене вершкове масло, подрібнений часник та кріп. Ретельно перемішуємо.

Крок 5. Розгортаємо тісто в тонкий пласт і обмазуємо його часниковою заготовкою. Згортаємо пласт із ароматною начинкою в рулет.

Дивіться також:  Лагман з баранини — 8 рецептів приготування в домашніх умовах

Крок 6. Розділяємо ковбаску на частини рівної товщини і викладаємо в киплячий суп.

Крок 7. Смачні часникові галушки готові. Обов’язково беріть на замітку ідею!

Клецьки на сметані для супу

галушки на сметані для супу виходять напрочуд ніжними і повітряними. Такий простий та смачний продукт ідеально доповнить обідні супи або наваристі бульйони. Приготувати апетитні галушки нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 250 грн.

Інгредієнти:

  • Борошно – 5 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 4 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Зелень сушена – до смаку.
  • Часник – 1 зубчик.

Процес приготування:

Крок 1. Розбиваємо куряче яйце в глибоку миску. Збиваємо вилкою або віночком.

Крок 2. Додаємо в яєчну суміш сіль, перець та сметану. Вимішуємо до однорідності.

Крок 3. Сюди продавлюємо зубчик часнику та знову перемішуємо.

Крок 4. Висипаємо сюди вказану кількість борошна.

Крок 5. Вимішуємо масу до однорідності та зникнення грудочок. Додаємо сушену зелень та перемішуємо.

Крок 6. Чайною ложкою викладаємо тісто в киплячий бульйон.

Крок 7. Клецьки на сметані для супу готові. Спробуйте!

Клецьки для супу на заварному тісті

Кльоцки для супу на заварному тесті – це смачний і нескладний продукт для ваших кулінарних рішень. Апетитні галушки зроблять домашні супи набагато поживнішими та цікавішими. Порадуйте себе та своїх близьких за допомогою перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 300 грн.

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Вода – 150 мл.
  • Олія вершкове – 40 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Воду та шматочок вершкового масла кладемо в сотейник. Нагріваємо вміст і доводимо до кипіння, в кінці додаємо сіль до смаку. Забираємо з вогню.

Крок 2. Висипаємо сюди 150 г борошна і ретельно замішуємо до зникнення грудочок.

Крок 3. Даємо масі трохи охолонути і розбиваємо сюди куряче яйце.

Крок 4. Ретельно вимішуємо масу до однорідності.

Крок 5. Процес вимішування нешвидкий. Щоб прискорити його, можна використовувати міксер.

Крок 6. Викладаємо тісто на стіл, присипаний борошном, що залишилося, і добре розминаємо його руками.

Крок 7. Ліпимо з тіста ковбаску і ріжемо її на шматочки. Кожен шматочок скочуємо в кульку.

Кльоцки для супу на заварному тесті готові. Занурюйте їх у суп і відварюйте.

Картопляні галушки для супу

Картопляні галушки для супу виходять дуже смачними та поживними. Такий продукт із овочевого тіста ідеально доповнить обідні супи. Приготувати заготівлі картопляні дуже просто. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки.

Дивіться також:  Юшка з голови товстолобика – 7 смачних рецептів приготування

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 350 грн.

Інгредієнти:

  • Пюре картопляне – 250 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 3 ст.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Використовуйте готове картопляне пюре або швидко відваріть свіже. Для цього картопля почистіть та промийте.

Крок 2. Відварюємо картоплю до готовності та розминаємо в пюре.

Крок 3. Додаємо в пюре сіль та розбиваємо сюди куряче яйце.

Крок 4. Висипаємо вказану кількість борошна.

Крок 5. Добре розминаємо вміст до однорідності.

Крок 6. Далі заготовку викладаємо ложкою в киплячий суп.

Крок 7. Картопляні галушки для супу готові. Беріть на замітку!

Рідкі галушки для супу

Рідкі галушки для супу – це смачний та оригінальний у приготуванні продукт для ваших кулінарних рішень. Ніжні та яскраві галушки зроблять ваші домашні супи набагато цікавішими. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 280 грн.

Інгредієнти:

  • Борошно – 100 гр.
  • Молоко – 100мл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Куркума – 0,5 год.
  • Сіль – ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску, доповнюємо сіллю та куркумою.

Крок 2. Збиваємо віночком яйця зі спеціями та підливаємо сюди молоко.

Крок 3. Просіюємо сюди борошно.

Крок 4. Вимішуємо однорідне рідке тісто без борошняних грудочок.

Крок 5. Занурюємо заготовку в киплячий суп за допомогою шуму або дуршлагу.

Крок 6. Повільно ллємо тісто в суп через отвори і даємо схопитися у воді. галушки зваряться дуже швидко.

Крок 7. Рідкі галушки для супу готові. Обов’язково повторіть!

Клецьки на молоці для супу

галушки на молоці для супу виходять неймовірно ніжними і тануть у роті. Такий продукт ідеально доповнить обідні супи або наваристі бульйони. Приготувати заготівлі дуже легко. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 250 грн.

Інгредієнти:

  • Борошно – 110 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 130мл.
  • Олія вершкове – 1 ст.л.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Просіюємо борошно через сито.

Крок 3. Відокремлюємо яєчний жовток від білка. Жовток добре розтираємо з маслом і виливаємо сюди молоко, потім вводимо борошно з сіллю і перемішуємо.

Крок 4. Білок збиваємо до стійких піків.

Крок 5. Перекладаємо білкову масу в тісто і обережно все перемішуємо.

Крок 6. Ложкою опускаємо тісто в киплячий суп.

Кльоцки на молоці для супу готові. Частуйтесь!

Прокрутка до верху