Гарбуз в мультиварці шматочками – 7 рецептів приготування

Як смачно загасити гарбуз з фаршем

Гарбуз з фаршем — це справжнє спекотне, тільки з рубаним м’ясом. Блюдо виходить ситним, смачним і поживним, так як завдяки мультиварці зберігається більша частина поживних речовин овоча.

Під час обжарювання м’ясного фаршу, розімніть його виделкою, так буде смачніше.

Інгредієнти:

  • 280 г м’якоті гарбуза;
  • 250 г м’ясного фаршу;
  • цибулина;
  • три середніх томата;
  • два зубці часнику;
  • по три ложки олії соняшникової та топленого;
  • 80 р сиру.

Спосіб виконання:

  • Цибулю і часникові зубчики дрібно рубаємо, томати і гарбуз ріжемо кубиками.
  • Чашу мультиварки змащуємо топленим маслом і закладаємо шматочки гарбуза.
  • На сковороді обсмажуємо фарш, потім додаємо до нього томати, сіль і перець, тушкуємо інгредієнти до м’якості і викладаємо в миску.
  • Тепер пасеруємо цибулю і часник з двома ложечками цукру-піску. Додаємо до них суміш з фаршу і помідор і готуємо до випаровування всієї рідини.
  • Перекладаємо вміст сковорідки в мультиварку до гарбузі, включаємо режим «Випічка» на 40 хвилин, за п’ять хвилин до готовності присипаємо блюдо тертим сиром.
Дивіться також:  Домашня шаурма з куркою в лаваші – 3 рецепта