Як смачно загасити гарбуз з фаршем
Гарбуз з фаршем — це справжнє спекотне, тільки з рубаним м’ясом. Блюдо виходить ситним, смачним і поживним, так як завдяки мультиварці зберігається більша частина поживних речовин овоча.
Під час обжарювання м’ясного фаршу, розімніть його виделкою, так буде смачніше.
Інгредієнти:
- 280 г м’якоті гарбуза;
- 250 г м’ясного фаршу;
- цибулина;
- три середніх томата;
- два зубці часнику;
- по три ложки олії соняшникової та топленого;
- 80 р сиру.
Спосіб виконання:
- Цибулю і часникові зубчики дрібно рубаємо, томати і гарбуз ріжемо кубиками.
- Чашу мультиварки змащуємо топленим маслом і закладаємо шматочки гарбуза.
- На сковороді обсмажуємо фарш, потім додаємо до нього томати, сіль і перець, тушкуємо інгредієнти до м’якості і викладаємо в миску.
- Тепер пасеруємо цибулю і часник з двома ложечками цукру-піску. Додаємо до них суміш з фаршу і помідор і готуємо до випаровування всієї рідини.
- Перекладаємо вміст сковорідки в мультиварку до гарбузі, включаємо режим «Випічка» на 40 хвилин, за п’ять хвилин до готовності присипаємо блюдо тертим сиром.