Гарбуз, запечений в духовці – 10 рецептів приготування

Солодкий рецепт запікання з цукром

Якщо ви любитель ароматних, смачних десертів, то варто спробувати солодку гарбуз у духовці шматочками. Це ласощі нагадає медовий мармелад.

Інгредієнти:

  • розм’якшене масло – 35 г вершкове;
  • м’якоть – 570 р гарбузова;
  • цукор – 230 г;
  • масло – 35 мл оливкова.

Приготування:

  • Нарізати м’якоть великими шматками.
  • Промазати маслом деко.
  • Розкласти.
  • Залити олією.
  • Засипати цукром.
  • Пропекти в духовій печі.
  • Режим 185 гр.
  • Час 2/3 години.

З яблуком

Приготуйте гарбуз з яблуками по цьому рецепту. Якщо хочете урізноманітнити ласощі і зробити його неповторним, доповніть ягодами, сухофруктами або медом.

Інгредієнти:

  • гарбузова м’якоть – 730 г;
  • цукор – 1,5 ст. ложки;
  • родзинки – 55 г;
  • кориця – 7 г;
  • яблуко – 2 шт.;
  • вода – 55 мл гаряча;
  • лимон – 1 шт.

Приготування:

  • Помістити і витримати в окропі родзинки.
  • Коли ягода стане м’якою, дістати. Підсушити.
  • Розрізати м’якоть помаранчевого овоча на довільні частини.
  • З яблук видалити шкірку.
  • Розрізати. З яблука повинно вийде вісім частин.
  • На деку розмістити шматки яблук і гарбуза.
  • Залити соком з лимона.
  • Присипати корицею.
  • Розсипати по шматках цукор.
  • Запікати півгодини в духовій шафі.
  • Температура 185 гр.
Дивіться також:  Куряча грудка — 9 рецептів на сковороді
Прокрутка до верху