Солодкий рецепт запікання з цукром
Якщо ви любитель ароматних, смачних десертів, то варто спробувати солодку гарбуз у духовці шматочками. Це ласощі нагадає медовий мармелад.
Інгредієнти:
- розм’якшене масло – 35 г вершкове;
- м’якоть – 570 р гарбузова;
- цукор – 230 г;
- масло – 35 мл оливкова.
Приготування:
- Нарізати м’якоть великими шматками.
- Промазати маслом деко.
- Розкласти.
- Залити олією.
- Засипати цукром.
- Пропекти в духовій печі.
- Режим 185 гр.
- Час 2/3 години.
З яблуком
Приготуйте гарбуз з яблуками по цьому рецепту. Якщо хочете урізноманітнити ласощі і зробити його неповторним, доповніть ягодами, сухофруктами або медом.
Інгредієнти:
- гарбузова м’якоть – 730 г;
- цукор – 1,5 ст. ложки;
- родзинки – 55 г;
- кориця – 7 г;
- яблуко – 2 шт.;
- вода – 55 мл гаряча;
- лимон – 1 шт.
Приготування:
- Помістити і витримати в окропі родзинки.
- Коли ягода стане м’якою, дістати. Підсушити.
- Розрізати м’якоть помаранчевого овоча на довільні частини.
- З яблук видалити шкірку.
- Розрізати. З яблука повинно вийде вісім частин.
- На деку розмістити шматки яблук і гарбуза.
- Залити соком з лимона.
- Присипати корицею.
- Розсипати по шматках цукор.
- Запікати півгодини в духовій шафі.
- Температура 185 гр.