З сиром
Порадуйте себе яскравим і корисним стравою, яке підійде для любителів здорового харчування.
Інгредієнти:
- гарбузова м’якоть – 430 г;
- родзинки – 45 г;
- сир – 230 г знежирений.
Приготування:
- Взяти тертку, яка має найдрібніші отвори. Перетерти гарбуз.
- Змішати родзинки з сиром.
- Тепер розкласти продукти шарами.
- Спочатку гарбуз, потім сир. Так повторити три рази.
- Помістити в духову піч.
- Запікати чверть години.
- Режим 180 гр.
Гарбуз, фарширований м’ясом і сиром
Здивуйте гостей пригостивши їх оригінальним стравою — фаршированої гарбузом. Це блюдо служить інгредієнтом для страви, а також форми для запікання.
Інгредієнти:
- гарбуз – 2700 м;
- олія соняшникова – 1 ч. ложка;
- рис – 220 г;
- трави пряні – 1 ч. ложка;
- свинина – 670 г;
- сир – 240 г;
- спеції – 1 ч. ложка;
- цибуля – 1 шт.;
- масло вершкове – 45 г;
- морква – 1 шт.
Приготування:
- Зрізати верх, в тому місці де знаходиться хвостик.
- Видалити м’якоть.
- Стінки повинні бути очищені повністю.
- Промазати по всій поверхні маслом вершковим.
- Натерти сіллю.
- Розрізати м’ясо шматочками.
- Нашаткувати цибулю. Обсмажити з маслом.
- В іншій сковороді смажити м’ясо.
- Відварити рис.
- З’єднати продукти.
- Засипати спеції.
- Присолити.
- Додати трави.
- Перемішати.
- Помістити в гарбуз начинку.
- Натерти сир. Скористайтеся теркою середньої за розміром.
- Присипати блюдо.
- Закрити відрізаним верхи.
- Помістити в духову піч.
- Готувати дві години.
- Режим 180 гр.
- Якщо хочете на поверхні отримати корочку, то зніміть капелюшок. Залиште хвилин на вісім запікатися.