Як запекти гарбуз у духовці шматочками з беконом?
У запеченого овоча смак зміниться, пропаде сируватий присмак. Завдяки рівномірній тепловій обробці з’явиться незвичайний аромат.
Інгредієнти:
- гарбуз – 370 г;
- сіль – 5 г;
- бекон – 3 шматка;
- перець – 0,2 ч. ложки;
- аджика – 2 ч. ложки;
- розмарин – 0,5 ч. ложки;
- олія оливкова – 1 ст. ложка;
- часник – 3 зубки;
- соус соєвий – 1,5 ст. ложки.
Приготування:
- Відрізати необхідну кількість гарбуза.
- Зрізати шкірку.
- Видалити насіння.
- Нарізати брусками.
- Залити соус соєвий.
- Помістити аджику.
- Розтерти по всьому шматках.
- Накрити деко фольгою.
- Помістити заготовки.
- Бекон нарізати поперек.
- Вкрити овоч.
- Порубати зубки часникові.
- Змішати з приправами.
- Присолити.
- Закинути в ступку. Розім’яти.
- Обсипати заготовку.
- Полити маслом.
- Запекти.
- Якщо шматки невеликі, потрібно близько чверті години.
- Режим 180 гр.