Гарбуз, запечений в духовці – 10 рецептів приготування

Пряний гарбуз, запечений з сиром фета

Страва виходить збалансованим, свіжим, з легкої молочної кислинкою і солодкуватим присмаком гарбуза.

Інгредієнти:

  • гарбуз – 820 г м’якоті;
  • трави пряні – 2 ч. ложки;
  • лимон – 0,5 шт.;
  • сіль;
  • апельсин – 0,5 шт.;
  • чебрець – 1 ч. ложка;
  • мед – 2 ст. ложки;
  • фета – 210 г;
  • олія – 7 ст. ложок оливкова.

Приготування:

  • Порізати гарбуз.
  • Розмір шматка приблизно один сантиметр.
  • Розкласти на деку.
  • Віджати сік з цитрусових. Змішати.
  • Залити олією.
  • Додати мед.
  • Перемішати.
  • Присолити.
  • Засипати пряні трави.
  • Перемішати.
  • Присипати овоч чебрецем.
  • Залити частина рідкої масою.
  • Розмішати.
  • Запікати чверть години.
  • Розмішати.
  • Готувати такий же час.
  • Фету нарізати. Шматки розміром, як гарбуз.
  • Закинути до гарбузі.
  • Розмішати.
  • Витримати вісім хвилин.
Дивіться також:  Фаршировані макарони черепашки – 7 рецептів пасти
Прокрутка до верху