Пряний гарбуз, запечений з сиром фета
Страва виходить збалансованим, свіжим, з легкої молочної кислинкою і солодкуватим присмаком гарбуза.
Інгредієнти:
- гарбуз – 820 г м’якоті;
- трави пряні – 2 ч. ложки;
- лимон – 0,5 шт.;
- сіль;
- апельсин – 0,5 шт.;
- чебрець – 1 ч. ложка;
- мед – 2 ст. ложки;
- фета – 210 г;
- олія – 7 ст. ложок оливкова.
Приготування:
- Порізати гарбуз.
- Розмір шматка приблизно один сантиметр.
- Розкласти на деку.
- Віджати сік з цитрусових. Змішати.
- Залити олією.
- Додати мед.
- Перемішати.
- Присолити.
- Засипати пряні трави.
- Перемішати.
- Присипати овоч чебрецем.
- Залити частина рідкої масою.
- Розмішати.
- Запікати чверть години.
- Розмішати.
- Готувати такий же час.
- Фету нарізати. Шматки розміром, як гарбуз.
- Закинути до гарбузі.
- Розмішати.
- Витримати вісім хвилин.