З часником і коріандром
Якщо любите яскравий овоч, то ця варіація доведеться вам за смаком. Хороший варіант для гарніру. Смачно вживати відразу або в охолодженому вигляді.
Інгредієнти:
- петрушка – 4 гілки;
- гарбуз – 750 г;
- чорний перець – 0,5 ч. ложки;
- лимонний сік – 2 ст. ложки;
- часник – 3 зубки;
- сіль – 1 ч. ложка;
- олія оливкова – 3 ст. ложки;
- коріандр – 1,5 ч. ложки.
Приготування:
- Засипати в ступку коріандр. Розтерти.
- Подрібнити часник. Використовувати дрібну тертку.
- Залити олією лимонний сік.
- Присолити.
- Помістити часник.
- Засипати коріандр.
- Підсипати перець.
- Перемішати.
- Нашаткувати петрушку.
- Змішати з багном.
- Зрізати шкірку з плоду.
- Прибрати нутрощі.
- Розрізати. Потрібно вісім частин.
- На деко вистелити фольгу.
- Розкласти гарбуз.
- Промазати рідкою масою.
- Укрити фольгою.
- Запікати півгодини (180 гр.).
- Прибрати фольгу.
- Збільшити режим.
- Потомити вісім хвилин.