Класичне виконання в мультиварці
Склад продуктів: 530 г гарбузової м’якоті, 180 г білого круглого рису, 360 мл жирного молока, цукор і сіль за смаком.
- Овоч чиститься, позбавляється від усього зайвого і треться на тертці з самими великими отворами. Стружка гарбуза відразу відправляється в чашу пристрою.
- Зверху викладається добре промита крупа.
- В «розумну каструлю» вливається молоко, додається цукровий пісок. Щоб підсолодити страву можна вибирати не тільки цукор, а також натуральний мед. Всипається і сіль.
- У режимі, призначеному спеціально для приготування каші в мультиварці, страва нудиться 40-45 хвилин.
- Щоб зробити консистенцію кремового, ніжною, потрібно обробити її заглибним блендером. Природно це здійснюється в ємності з відповідним покриттям.
Смачно подавати страву до столу з будь-якими розпарені сухофрукти.