Гарбузова каша – 8 рецептів приготування

З вівсянкою

Склад продуктів: 3 великі ложки вівсяних пластівців, щіпка кориці, 1 ч. л. меду і вершкового масла, 160 г готового гарбузового пюре, молоко.

  • Вівсянка злегка обсмажується на сухій сковороді 2-3 хвилини.
  • Далі пластівці висипаються в керамічний горщик, заливаються гарячим молоком, щоб воно повністю покрило пластівці. Туди ж додається вершкове масло.
  • Основа залишається під кришкою на півгодини настоюватися.

Готову страву з’єднується з овочевим пюре, медом, корицею і подається до столу.

Дивіться також:  Овочева нарізка – 5 варіантів красивого оформлення на святковий стіл
Прокрутка до верху