Гарбузова каша – 8 рецептів приготування

Оригінальний рецепт гречаної каші з гарбузом

Склад продуктів: 220 г гречки, 290 г гарбузової м’якоті, півлітра молока, чорний мелений перець, 1 ч. л. солі.

  • Гречка позбавляється від сторонніх включень, промивається, поки вода не стане прозорою.
  • Підготовлена крупа викладається в каструлю і залити молоком. Рідини може знадобитися трохи більше, ніж зазначено в рецепті.
  • Як тільки маса в каструлі закипить, її потрібно посолити.
  • Гарбуз ріжеться, після чого відправляється варитися в окремій каструлі до розм’якшення. Овоч пюрируется з сіллю і перцем.
  • Каша і гарбузове пюре з’єднуються.

Подається гарячим. Можна додати розтоплене вершкове масло, що зробить смак страви більш ніжним і приємним.

Дивіться також:  Як зробити домашню локшину – сім смачних рецептів
Прокрутка до верху