З пшоняної і рисової крупи
Ця гарбузова каша в мультиварці виходить особливо сонячної і не тільки завдяки помаранчевій цариці осені. Сонячного колера готовому страві додає і пшоняна крупа, яка чудово поєднується з рисом.
Отже, перелік використовуваних інгредієнтів буде наступним:
- 500 г гарбуза без насіння і шкірки;
- 110 г рисової крупи;
- 110 г пшоняної крупи;
- 1000 мл молока;
- 100 г цукру;
- 5 г солі;
- 100 г вершкового масла.
Хід приготування:
- Подрібнену невеликими довільними шматочками гарбуз скласти в мультикастрюлю і залити невеликою кількістю води. Готувати в режимі «Гасіння» до м’якості (приблизно 30 хвилин), а потім розім’яти картофелемялкой в пюре. Якщо в сім’ї не люблять, коли гарбуз в каші перетворюється на пюре, то нарізати овоч варто більш акуратними скибочками і готувати до м’якості, а до напівготовності.
- Засипати до гарбузовому пюре промиті крупи, сіль, цукор і залити все теплим молоком. Далі варити, скориставшись функцією «Молочна каша». В залежності від потужності гаджета процес приготування може зайняти до півтора годин.
- Після звукового сигналу про закінчення роботи пристрою, додати в готову кашу нарізане вершкове масло, розмішати, щоб воно повністю розійшлося в каші і можна подавати.