Гарбузова каша в мультиварці – 5 смачних рецептів приготування

Як приготувати з рисом?

Багатьом подобається солодкий варіант рисової каші з гарбузом. Збагатити смак готового блюда, і додати солодощі зможе жменю сухофруктів (ізюм, курага, чорнослив, в’ялена вишня та інше).

Що стосується традиційного продуктового набору для цього варіанту гарбузової каші, то він буде таким:

  • 300-400 г гарбуза;
  • 1 мультистакан рисової крупи;
  • 300 мл молока;
  • 30 г меду (можна замінити відповідною кількістю цукру);
  • 50 г вершкового масла.

Гарбузова каша з рисом готується в мультиварці наступним чином:

  • Очищену м’якоть гарбуза нарізати довільними невеликими шматочками, скласти в чашу мультиварки, влити невелику кількість води і готувати в режимі «Гасіння» до м’якості. В залежності від сорту гарбуза на це може піти від 30 хвилин до години.
  • Коли овоч добре розм’якне і його можна буде розім’яти ложкою, у каструлю покласти промиту рисову крупу, мед, влити молоко і готувати далі в режимі «Молочна каша»/«Крупи». Перед подачею в кожну тарілку покласти по невеликому шматочку масла.
Дивіться також:  Цвітна капуста в духовці – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху