Гарбузова каша в мультиварці – 5 смачних рецептів приготування

Нюанси приготування в мультиварках: Редмонд, Поларіс

Крім пропорцій інгредієнтів у процесі приготування страви велике значення має і тривалість всіх кулінарних процесів. Для такої страви, як гарбузова каша в мультиварці на тривалість готування впливають не тільки обрані інгредієнти, але і потужність пристрою, доступні програми приготування.

Розглянемо спочатку, як вибрані продукти можуть впливати на приготування. Гарбуз – основний інгредієнт страви. Різні сорти можуть доходити до готовності протягом різного часу за інших рівних умов. Чим спелее і м’якше буде гарбузова м’якоть, тим швидше вона приготується.

Звичайна рисова крупа буде довше варитися на відміну від пропареного рису, пшона, гречки, кукурудзяної та манної крупи.

Що стосується програм приготування, то у мультіварок різних виробників відповідні функції можуть відрізнятися:

  • У пристроях фірми Редмонд це блюдо готують з допомогою опцій «Молочна каша», «Гасіння» і «Варка на пару».
  • В гаджетах Поларіс доступні функції для приготування «Молочна каша» і «Каша».
  • У інших виробників (Панасонік, Філіпс та Мулинекс) можна скористатися програмами «Гасіння», «Молочна каша» і «Каша».

Яка б модель мультиварки не була помічників господині, приготування гарбузової каші в перший раз краще контролювати на всіх етапах і при необхідності коригувати, а, вже досягнувши ідеального результату, довіряти приготування повністю пристрою та присвятити цей час собі і своїм близьким.

Дивіться також:  Гречка з куркою в духовці – 5 рецептів
Прокрутка до верху