Гарбузова каша з рисом – 8 рецептів приготування вдома

Гарбузова каша з рисом, курагою і чорносливом

Дітям і тим, хто стежить за вагою, буде корисна каша, приготовлена з рису, гарбуза і сухофруктів. Блюдо цінно для організму завдяки складу продуктів, багатих вітамінами, мінералами, мікроелементами.

Для приготування страви слід запастися:

  • рисом – 300 г;
  • гарбузом – 400 г;
  • чорносливом – 70 г;
  • курагою – 70 г;
  • медом – за смаком;
  • молоко – 0,5 л;
  • сіллю.

Білу крупу промити, замочити в теплій воді на 30 хвилин. Змішати з тертою гарбузом, медом і сухофруктами, викласти в горщик для запікання, додати мед і молоко. Запікати в духовці при температурі 200 градусів близько 60 хвилин. Наприкінці заправити маслом і подати до столу.

Дивіться також:  Рулет зі свинячої рульки – 5 рецептів приготування