Гарбузовий суп-пюре 13 рецептів приготування

Яскравий сонячний гарбузовий суп стане бажаним гостем на обідньому столі в будь-який час року. Взимку його легко вдасться зварити на основі замороженого овоча. Ще більш смачним частування зроблять всілякі додаткові інгредієнти.

Класичний гарбузовий суп-пюре

Інгредієнти: півкіло овоча без шкірки і насіння, велика морква, головка цибулі, пара часникових зубчиків, сіль, вода.

  • Всі овочі довільно нарізати і обсмажують на розігрітому маслі в сотейнику. Найкраще для цієї мети використовувати оливковий компонент.
  • Далі отримана маса заливається водою. Рідини повинно бути стільки, щоб її кількість вийшло на пару сантиметрів вище овочів. Вариться маса до м’якості всіх компонентів.
  • Інгредієнти за смаком солятся, до них додається подрібнений часник.
  • Залишилося пюрировать масу.

При подачі на блюдо порційно додаються жирні вершки.

Дивіться також:  Крем-суп з гарбуза з вершками – 8 рецептів
Прокрутка до верху