Гарячі бутерброди – це страва на швидку руку, яка ідеально підходить для повноцінного теплого сніданку або ситного перекусу. На приготування такої закуски, як правило, не потрібно більше 10 хвилин, відповідно такі бутерброди стануть справжньою знахідкою для тих, хто не любить проводити багато вільного часу біля плити. Залежно від ваших смаків, ви можете доповнити скибочку свіжого хліба ковбаскою з сиром або шпротами.
Гарячі бутерброди з ковбасою, сиром та помідорами в духовці
Гарячі бутерброди з ковбасою, сиром та помідорами в духовці – це ідеальний варіант для пізнього сніданку, який гідно оцінить кожен член вашої родини. Незважаючи на елементарність приготування, така страва має приголомшливі смакові характеристики!
Інгредієнти:
на – 3 порції
- Білий хліб – 1 шт.
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 6 скибочок
- Копчена ковбаса – 12 скибочок
- Помідори – 1 шт.
- Майонез – 1 ч.л.
- Петрушка – для декору
Процес приготування:
Гарячі бутерброди готуються дуже просто. Насамперед викладаємо на робочий стіл усі необхідні інгредієнти, промиваємо і насухо промокуємо паперовими серветками стиглий томат.
Бутербродний хліб нарізаємо по діагоналі і змащуємо кожну скибочку тонким шаром майонезу для додаткової соковитості.
Поверх соусу кладемо тонкі півкільця помідора.
Додаємо платівки сиру.
Наступний шар – ковбаска.
Відправляємо бутерброди на 5 хвилин у духовку, при включеному режимі «гриль».
Тепле перекушування за бажанням прикрашаємо гілочками свіжої петрушки і приступаємо до трапези. Смачного!
Гарячі бутерброди з сиром та ковбасою на сковорідці
Гарячі бутерброди з сиром та ковбасою на сковороді, для ситості доповнені смаженим яйцем – це не тільки неймовірно смачно, але ще й дуже ситно! З’ївши на сніданок лише один такий бутерброд, ви не відчуватимете неприємне почуття голоду до обіду!
Час приготування – 15-20 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порції – 1.
Інгредієнти:
- Хліб – 2 скибочки.
- Ковбаса варена – 2 скибочки.
- Сир твердий – 2 скибочки.
- Яйця – 1 шт.
- Рукола – до смаку.
- Олія соняшникова – для смаження.
- Сіль за смаком.
- Спеції – до смаку.
Для соусу:
- Сметана – 100 мл.
- Яйця – 1 шт.
- Цукор-пісок – 10 гр.
- Гірчиця російська – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Одне куряче яйце відварюємо круто, остуджуємо та очищаємо. Відокремлюємо білок від жовтка, жовток розтираємо разом зі сметаною та гірчицею. Білок не знадобиться.
Крок 2. Також присмачуємо соус невеликою кількістю цукрового піску та інтенсивно перемішуємо. Якщо час дозволяє, то охолоджуємо склад у холодильнику протягом 20-30 хвилин.
Крок 3. Паралельно на рослинній олії підрум’янюємо скибочки ковбаси, смажимо яєчню, приправивши яйце улюбленими спеціями та сіллю.
Крок 4. Хліб підсушуємо на сухій сковороді, зверху одного шматочка наносимо соус, кладемо промиту та обсушену зелень, смажене яйце, ковбасу та сир.
Крок 5. Накриваємо другою скибочкою хліба і знімаємо пробу. Смачного!
Гарячі бутерброди з яйцем
Гарячі бутерброди з яйцем, а також із сиром та ковбаскою – це швидка страва, яка відмінно підходить для недільного сімейного сніданку, після якого ваші домочадці скажуть вам спасибі! І якщо раніше ви ніколи не пробували таке поєднання компонентів, то скоріше починайте процес!
Час приготування – 25 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Хліб білий – 6 скибочок.
- Яйця – 1 шт.
- Ковбаса варена – 50 гр.
- Сир твердих сортів – 50 грн.
- Кріп – ½ пучка.
- Майонез – 3 ст.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця варимо протягом 10 хвилин з моменту закипання, остудити в крижаній воді та очищати від шкаралупи. Подрібнюємо за допомогою терки з великими отворами.
Крок 2. Твердим сир та варену ковбасу також натираємо на тертці.
Крок 3. Кріп ретельно промиваємо і струшуємо надлишки вологи, дрібно шаткуємо.
Крок 4. Змішуємо підготовлені компоненти, додавши майонезу.
Крок 5. На скибочки хліба наносимо підготовлений склад, заготовки поміщаємо на лист, вистелений листом пекарського паперу.
Крок 6. Запікаємо бутерброди протягом 5-7 хвилин у духовці, попередньо прогрітій до позначки 180 градусів.
Крок 7. Теплу закуску подаємо до столу і насолоджуємось. Смачного!
Гарячі бутерброди з ковбасою, сиром, часником та майонезом
Гарячі бутерброди з ковбасою, сиром, часником і майонезом – це пікантна і шалено соковита страва, яка, як правило, розлітається миттєво! Але це зовсім не дивно, бо ніхто не зможе встояти перед яскравим ароматом і сиром, що тане, доповненим соусом і ковбаскою.
Час приготування – 25 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Хліб житній – 250 гр.
- Ковбаса варена – 150 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Олія вершкове – 50 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Кетчуп – 50 грн.
- Майонез – 50 грн.
Процес приготування:
Крок 1. Ковбасний виріб нарізаємо невеликими кубиками, скибочку твердого сиру подрібнюємо за допомогою терки з буряка.
Крок 2. Очищені зубки часнику дрібно рубаємо ножем.
Крок 3. В окремій піалі змішуємо майонез із кетчупом.
Крок 4. Житній хліб ріжемо на шматочки, завтовшки трохи більше одного сантиметра.
Крок 5. Промазуємо кожну скибочку вершковим маслом кімнатної температури.
Крок 6. Зверху розподіляємо м’ясні кубики.
Крок 7. Присипаємо ковбаску рубаним часником.
Крок 8. Переносимо заготовки на лист і присмачуємо сирною стружкою.
Крок 9. Поливаємо заздалегідь підготовленим соусом.
Крок 10. Запікаємо бутерброди близько 10 хвилин за 180 градусів.
Крок 11. Приємного апетиту!
Бутерброди з ковбасою та сиром у мікрохвильовій печі
Гарячі бутерброди з ковбасою та сиром у мікрохвильовій печі – це швидке, смачне і ситне рішення для сніданку. Для додаткової соковитості рекомендуємо вам ввести до складу тонкі скибочки помідорів, а для насиченості аромату, присипати страву щіпкою італійських трав.
Час приготування – 7 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Батон – 3 скибочки.
- Ковбаса варена – 130 гр.
- Томати – 1 шт.
- Сир твердих сортів – 40 грн.
- Італійські трави – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. На круглу скляну страву мікрохвильової печі викладаємо шматочки батона.
Крок 2. На кожну скибочку поміщаємо нарізану варену ковбасу і кільця або півкільця помідора. Приправляємо травами.
Крок 3. Зверху – слайси сиру.
Крок 4. Запікаємо бутерброди протягом 90 секунд за потужності мікрохвильової печі не менше 750 Ватт.
Крок 5. Гаряча страва подаємо до столу негайно. Смачного!
Гарячі бутерброди зі шпротами
Гарячі бутерброди зі шпротами – це швидка і дуже смачна закуска, яка буде виграшно виглядати навіть на святковому столі. Для того, щоб бутерброди порадували вас своєю гамою смаків, крім риби, нам також потрібні овочі, зелень та сир.
Час приготування – 10 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 9.
Інгредієнти:
- Батон – 1 шт.
- Шпроти – 1 банк.
- Помідори – 1 шт.
- Майонез – 100 грн.
- Сир твердий – 50 гр.
- Цибуля зелена – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Батон ріжемо на порційні шматочки середньої товщини.
Крок 2. Помідор обполіскуємо під струменем води та нарізаємо кільцями.
Крок 3. За допомогою терки з дрібними отворами подрібнюємо шматочок твердого сиру.
Крок 4. На скибочку батона наносимо трохи соусу, викладаємо шпроти та помідор, додаємо ще трохи майонезу.
Крок 5. Посипаємо поверх рибки сир і рубану зелену цибулю – забираємо в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини.
Крок 6. Готуйте та отримуйте задоволення не тільки від результату, а й від процесу!
Гарячі бутерброди з картоплею
Гарячі бутерброди з картоплею – це апетитна і ситна страва, яка припаде до смаку кожному, хто спробує її хоча б одного разу! Страва підкорює своєю рум’яною та ароматною скоринкою, перед якою неможливо встояти у прямому значенні слова, особливо у поєднанні з сиром.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5-7 хв.
Порції – 12 прим.
Інгредієнти:
- Хліб білий – 12 скибочок.
- Картопля – 1 шт.
- Сир твердий – 200 гр.
- Цибулина – 1 шт.
- Майонез – 2 ст.
- Яйця – 1 шт.
- Олія – для смаження.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Для приготування апетитної начинки, змішуємо очищену і натерту на тертці картопля, рубану цибулю та сирну стружку.
Крок 2. В отриману масу відправляємо майонез, куряче яйце, трохи солі та чорного перцю – перемішуємо.
Крок 3. На скибочки білого хліба щедро наносимо склад.
Крок 4. Викладаємо заготівлі начинкою вниз на гарячу сковорідку з олією, підрум’янюємо і перевертаємо.
Крок 5. Засікаємо ще 60 секунд і викладаємо бутерброди на блюдо сервіровки.
Крок 6. Приємного апетиту!
Бутерброди з фаршем
Гарячі бутерброди з фаршем – це оригінальний варіант для щільного та ситного сніданку, на приготування якого вам не доведеться витрачати більше 20 хвилин. Для того щоб страва вийшла соковитою, але не була перенасичена жиром, бажано використовувати змішаний фарш.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Хліб білий – 5 скибочок.
- Фарш свинячий – 150 гр.
- Фарш курячий – 50 гр.
- Сир твердих сортів – 50 грн.
- Помідори – 2 шт.
- Цибуля зелена – 3 ст.л.
- Яйця – 1 шт.
- Орегано – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Базилік сушений – 1 щіпка.
- Майоран – 1 щіпка.
- Спеції для м’яса – до смаку.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У тарілці з високими бортами поєднуємо два види фаршу, одне куряче яйце, подрібнену зелень.
Крок 2. Доповнюємо склад спеціями та сіллю – добре перемішуємо до рівномірного розподілу.
Крок 3. Отриманою масою присмачуємо шматочки хліба.
Крок 4. Зверху кладемо кілька скибочок помідора.
Крок 5. Запікаємо на пергаменті близько 15 хвилин при 180 градусах, доповнюємо заготівлі сирною стружкою та готуємо ще 5-7 хвилин.
Крок 6. Готуйте та отримуйте задоволення!
Гарячі бутерброди з крабовими паличками
Гарячі бутерброди з крабовими паличками, а також з шинкою і твердим сиром – це шалено апетитна страва, яка стане для вас ідеальним сніданком, після якого ви не захочете нічого іншого! Обов’язково спробуйте такі бутерброди, і ви повернетеся до цього рецепту ще багато разів.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Хліб білий – 4 скибочки.
- Шинка – 100 гр.
- Кукурудза консервована – 1 ст.
- Палички крабові – 100 грн.
- Яйця – 1 шт.
- Перець солодкий – 1 шт.
- Олія оливкова – 1 ст.л.
- Сир твердих сортів – 50 грн.
- Зелень – 20 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Сурімі та шинку нарізаємо дрібними сегментами і висипаємо в піалу.
Крок 2. Додаємо скибочки солодкого перцю, сире яйце та рубану зелень – активно перемішуємо.
Крок 3. Скибочки батона підрум’янюємо на розігрітій оливковій олії.
Крок 4. Розподіляємо начинку на золотистий хліб, зверху доповнюємо зернами солодкої кукурудзи.
Крок 5. Присипаємо подрібненим сиром і відправляємо в мікрохвильову піч на 2-4 хвилини.
Крок 6. Сервіруємо та подаємо до столу. Смачного!
Гарячі бутерброди з беконом
Гарячі бутерброди з беконом, приготовані на розпеченому вугіллі – це настільки смачна страва, що насамперед рекомендуємо готувати із запасом! Проходячи теплову обробку, жир м’ясної складової тане, і максимально просочує скибочки хліба – пальчики оближеш!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 5.
Інгредієнти:
- Бекон – 180-200 грн.
- Хліб білий – 10 скибочок.
- Сир – 200 гр.
- Помідори – 2-3 шт.
- Кріп – за смаком.
- Часник – до смаку.
- Оливкова олія – за смаком.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продуктовий набір.
Крок 2. Хліб, томати та сир нарізаємо скибочками. Дрібно рубаємо зелень та очищений часник, змішуємо з оливковою олією.
Крок 3. Часникову масу розподіляємо на основі.
Крок 4. Додаємо нарізку помідорів та сиру.
Крок 5. Повертаємо заготовки смужками бекону.
Крок 6. Викладаємо бутерброди на решітку та обсмажуємо з двох сторін на розігрітому вугіллі.
Крок 7. Приємного апетиту!