Рецепт приготування на воді
Вівсяна каша на воді – незамінне блюдо в дієтичному раціоні. Висока енергетична цінність і вміст корисних мікроелементів та вітамінів роблять її чудовим засобом для зміцнення імунітету та профілактики захворювань ШКТ.
Геркулесова каша стимулює травлення, виводить шлаки і токсини, благотворно впливає на роботу серцево-судинної, нервової та ендокринної систем.
Інгредієнти на 4 порції:
- 2 склянки вівсяних пластівців;
- 4 склянки води;
- 1 ч. л. солі;
- цукор і вершкове масло за смаком.
Приготування покроково:
- Висипте пластівці в ківш або каструлю, залийте водою і посоліть.
- Доведіть до кипіння, постійно помішуючи, щоб каша не прилипла до дна посуду. Варіть ще 3 – 4 хвилини, поки вода не википить повністю.
- Спробуйте кашу, додайте цукор і вершкове масло, якщо потрібно. Розкладіть по тарілках.
Як бачите, варити геркулесову кашу на воді зовсім просто і можна легко варіювати інгредієнти, залежно від кількості порцій.