«Геркулес» в мікрохвильовці
Готувати кашу в мікрохвильовці так само швидко і зручно, як і в мультиварці. Не потрібно весь час стояти біля плити і стежити, щоб каша не втекла. Пам’ятайте про те, що страви, які готуються в мікрохвильовці, часто розприскуються, якщо в них додано багато води. Тому не наливайте її в ємність більше, ніж на половину.
Також не забувайте, що молоко не скипає в мікрохвильовці, тому час приготування збільшується.
Що потрібно:
- 0,5 ст. «Геркулеса»;
- 1,5 ст. молока;
- цукор, сіль, масло за смаком.
Як приготувати:
- Висипте «Геркулес» в тарілку, залийте молоком так, щоб пластівці були покриті. Додайте цукор і сіль, перемішайте.
- Поставте крупу в мікрохвильовку на 3 хвилини, ретельно перемішайте і знову поставте готуватися на 2 – 3 хвилини.
- Покладіть шматочок масла. Можете подавати також з яблуком, медом або корицею.