Геркулесова каша на молоці — 7 рецептів, як варити кашу смачно

Рецепт приготування з додаванням води

Каша на молоці з «Геркулеса» виходить дуже поживною, але її можна зробити менш насиченою, якщо додати воду.

Для приготування такої страви потрібні наступні інгредієнти:

  • 0,3 л молока;
  • 0,3 л очищеної води;
  • 0,25 – 0,3 кг геркулесових пластівців;
  • цукровий пісок і трохи солі;
  • вершкове масло.

Приготування геркулесову каші покроково:

  • Кип’ятимо воду, насипаємо «Геркулес» і проварюємо кілька хвилин.
  • Вливаємо молоко, насипаємо цукор і сіль, чекаємо закипання страви, часто перемішуючи.
  • Присмачую кашу вершковим маслом, заважаємо, поки воно не розчиниться, а потім даємо сніданку трохи постояти під кришкою.

На замітку. Щоб надати їжі приємний аромат, можна додати щіпку ванілі або кориці.

Дивіться також:  Кролик в духовці з картоплею — 7 рецептів, як приготувати ніжне і смачне блюдо
Прокрутка до верху