З гарбузом
Гарбуз не лише смачна, але й корисна, і вівсяна кашка з додаванням цієї баштанної культури обов’язково сподобається дорослим і малюкам.
Для приготування страви потрібно:
- 0,35 кг гарбуза;
- 0,75 л молока;
- 0, 35 кг геркулесових пластівців;
- трохи ванілі;
- цукор і трохи солі.
Як готувати гарбузову кашу з вівсянкою:
- Ріжемо невеликими шматочками гарбуз, не знімаючи шкірку, і відправляємо в духовку на півгодини.
- Чистимо гарбуз від шкірки, нарізаємо м’якоть маленькими шматочками.
- Кип’ятимо молоко на плиті, вводимо пластівці, і, постійно помішуючи, чекаємо появи перших пухирців.
- Кладемо в кашу гарбуз, цукор, сіль і ваніль. Продовжуємо підготовку, поки крупа не звариться.
На замітку. Гарбузова каша з вівсянкою вийде ще смачніше, якщо замість цукрового піску додати в неї мед.