Геркулесова каша на молоці — 7 рецептів, як варити кашу смачно

З гарбузом

Гарбуз не лише смачна, але й корисна, і вівсяна кашка з додаванням цієї баштанної культури обов’язково сподобається дорослим і малюкам.

Для приготування страви потрібно:

  • 0,35 кг гарбуза;
  • 0,75 л молока;
  • 0, 35 кг геркулесових пластівців;
  • трохи ванілі;
  • цукор і трохи солі.

Як готувати гарбузову кашу з вівсянкою:

  • Ріжемо невеликими шматочками гарбуз, не знімаючи шкірку, і відправляємо в духовку на півгодини.
  • Чистимо гарбуз від шкірки, нарізаємо м’якоть маленькими шматочками.
  • Кип’ятимо молоко на плиті, вводимо пластівці, і, постійно помішуючи, чекаємо появи перших пухирців.
  • Кладемо в кашу гарбуз, цукор, сіль і ваніль. Продовжуємо підготовку, поки крупа не звариться.

На замітку. Гарбузова каша з вівсянкою вийде ще смачніше, якщо замість цукрового піску додати в неї мед.

Дивіться також:  Що приготувати з філе індички: грудки або стегна?
Прокрутка до верху