Горбуша в клярі – 7 рецептів, як приготувати на сковороді і в духовці

Запікаємо в духовці в сирному клярі

Якщо вам хочеться побалувати свою сім’ю смачною рибною стравою, але категорично не вистачає часу на приготування, то обов’язково спробуйте запропонований нижче рецепт. Так горбуша в сирному клярі, запечена в духовці, стане коронною стравою вашого сімейного вечері.

Спосіб приготування:

  • Стейки горбуші присмачую спеціями і залишаємо на 20 хвилин, щоб риба змогла увібрати в себе всі смаки приправ.
  • У ємності змішуємо яйце з трьома ложками борошна, додаємо 200 г натертого сиру, сіль. Змішуємо до однорідної маси.
  • У форму, змащену олією викладаємо шматочки риби і заливаємо приготовленим кляром.
  • Готуємо в духовці 25 хвилин при температурі 170°С. Готову страву можна подати з картопляним або іншим овочевим гарніром.
Дивіться також:  Курячі ніжки в мультиварці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху