Горбуша в клярі – 7 рецептів, як приготувати на сковороді і в духовці

Соковита риба в тесті з пивом

Одним з кращих способів кулінарної обробки риби є її обжарювання в клярі. Рецептів панірування досить багато, але ось пивний кляр надає готовому страві легкість і аромат.

Як приготувати на сковороді смачну рибу в клярі на пиві:

  • Підготовлену тушку риби ріжемо на невеликі шматочки. Складаємо їх в глибоку ємність, поливаємо соєвим соусом і залишаємо на 20 хвилин маринуватися.
  • Готуємо кляр з трьох ложок борошна, 100 мл пива, солі і перцю. По консистенції суміш повинна бути схожа на густу сметану.
  • Опускаємо шматочки риби в пивний кляр і обсмажуємо на олії з однієї й іншої сторони за 5 – 7 хвилин. Готову страву прикрашаємо гілочками кропу і зеленими оливками. Подаємо до столу.
Дивіться також:  Зрази м’ясні – 15 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху