Горбуша в клярі – 7 рецептів, як приготувати на сковороді і в духовці

У простій паніровці в духовці

Щоб приготувати смачну рибу, не обов’язково витрачати багато сил і часу. Адже її можна просто запекти в духовці під апетитною хлібною скоринкою. Завдяки хрусткій паніровці і ароматних спецій, м’ясо виходить ніжним і м’яким. Для панірування можна використовувати самі прості домашні хлібні крихти або придбані в магазині панірувальні сухарі.

Інгредієнти:

  • філе горбуші;
  • стакан панірувальних сухарів;
  • пучок петрушки і кропу;
  • дві ложки меду;
  • п’ять ложок діжонської гірчиці;
  • по ½ ч. ложки сушеного часнику, цибулі та паприки;
  • сіль, перець, півпачки вершкового масла.

Спосіб приготування:

  • Підготовлену тушку риби нарізаємо порційними шматочками.
  • Зелень промиваємо, отряхиваем від зайвої рідини і подрібнюємо.
  • На повільному вогні розтоплюємо вершкове масло.
  • Висипаємо В миску панірувальні сухарі, додаємо подрібнену зелень, а також сушену цибулю, часник і паприку. Вливаємо розтоплене масло і перемішуємо.
  • В іншій мисці з’єднуємо мед з гірчицею.
  • У форму для випічки викладаємо шматочки риби, посипаємо їх сіллю, перцем, обмазуємо медово-гірчичним соусом і посипаємо приготовленої паніровкою.
  • Ставимо страву в духовку на 25 хвилин при температурі 175°С
Дивіться також:  Самса з гарбузом – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху