У простій паніровці в духовці
Щоб приготувати смачну рибу, не обов’язково витрачати багато сил і часу. Адже її можна просто запекти в духовці під апетитною хлібною скоринкою. Завдяки хрусткій паніровці і ароматних спецій, м’ясо виходить ніжним і м’яким. Для панірування можна використовувати самі прості домашні хлібні крихти або придбані в магазині панірувальні сухарі.
Інгредієнти:
- філе горбуші;
- стакан панірувальних сухарів;
- пучок петрушки і кропу;
- дві ложки меду;
- п’ять ложок діжонської гірчиці;
- по ½ ч. ложки сушеного часнику, цибулі та паприки;
- сіль, перець, півпачки вершкового масла.
Спосіб приготування:
- Підготовлену тушку риби нарізаємо порційними шматочками.
- Зелень промиваємо, отряхиваем від зайвої рідини і подрібнюємо.
- На повільному вогні розтоплюємо вершкове масло.
- Висипаємо В миску панірувальні сухарі, додаємо подрібнену зелень, а також сушену цибулю, часник і паприку. Вливаємо розтоплене масло і перемішуємо.
- В іншій мисці з’єднуємо мед з гірчицею.
- У форму для випічки викладаємо шматочки риби, посипаємо їх сіллю, перцем, обмазуємо медово-гірчичним соусом і посипаємо приготовленої паніровкою.
- Ставимо страву в духовку на 25 хвилин при температурі 175°С