Горбуша в клярі – 7 рецептів, як приготувати на сковороді і в духовці

Яєчний кляр з гірчицею

Приготувати яєчний кляр з гірчицею для риби досить просто. Для цього використовується мінімум інгредієнтів, а в результаті виходять соковиті шматочки горбуші з пікантним смаком і ароматом. Якщо ви любитель всього гострого, то в тісто можна додати і інші приправи, наприклад, мелений червоний або чорний перець.

Інгредієнти:

  • філе горбуші;
  • яйце;
  • ч. л. гірчиці;
  • чотири ложки борошна;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  • У глибокому посуді збиваємо яйце з сіллю і гірчицею, просіваємо борошно і перемішуємо складу до однорідної маси.
  • Рибу нарізаємо на порції, приправляємо спеціями, опускаємо в кляр і починаємо обсмажувати в олії на середньому вогні.

Важко посперечатися з тим, що рибні страви відрізняються своїм вишуканим смаком. Але, щоб відчути всю витонченість, важливо дотримуватися пропорції використовуваних приправ. При цьому важливим є правильно підібраний гарнір. Так, горбуша смажена в клярі, відмінно гармонує з овочами, свіжою зеленню, відварним рисом і картоплею.

Дивіться також:  Лінива вівсянка у банці – 8 простих рецептів смачного і корисного сніданку
Прокрутка до верху