Яєчний кляр з гірчицею
Приготувати яєчний кляр з гірчицею для риби досить просто. Для цього використовується мінімум інгредієнтів, а в результаті виходять соковиті шматочки горбуші з пікантним смаком і ароматом. Якщо ви любитель всього гострого, то в тісто можна додати і інші приправи, наприклад, мелений червоний або чорний перець.
Інгредієнти:
- філе горбуші;
- яйце;
- ч. л. гірчиці;
- чотири ложки борошна;
- сіль.
Спосіб приготування:
- У глибокому посуді збиваємо яйце з сіллю і гірчицею, просіваємо борошно і перемішуємо складу до однорідної маси.
- Рибу нарізаємо на порції, приправляємо спеціями, опускаємо в кляр і починаємо обсмажувати в олії на середньому вогні.
Важко посперечатися з тим, що рибні страви відрізняються своїм вишуканим смаком. Але, щоб відчути всю витонченість, важливо дотримуватися пропорції використовуваних приправ. При цьому важливим є правильно підібраний гарнір. Так, горбуша смажена в клярі, відмінно гармонує з овочами, свіжою зеленню, відварним рисом і картоплею.