Горохова каша – 9 рецептів приготування

Дуже швидкий рецепт без замочування гороху

Якщо приступити до варінні каші потрібно цю хвилину, і не було можливості заздалегідь замочити горох, то це не стане перешкодою приготування смачного ніжного страви. Для цього використовуйте лущений горох, без грубої оболонки. З продуктів використовується: 2 ст. бобових, маленька ложка солі, 5 ст. води, 3-4 цибулини, пучок свіжого кропу, 370 г свіжого сала.

  • Найкраще варити горох без замочування в мультиварці. Він попередньо промивається до прозорості води, після чого укладається в чашу і заливається нової рідиною.
  • Продукт солиться і готується у програмі «Каша» 95 хвилин.
  • Сало нарізають дрібними кубиками і смажиться до появи невеликої кількості жиру. Далі в сковороду відправляється подрібнену цибулю і зелень.
  • Разом компоненти смажаться до рум’яності овоча.
  • Готовий горох змішується з піджаркою і подається до столу.

Спочатку каша може здатися занадто рідкою, але варто їй постояти з відкритою кришкою, як консистенція страви швидко зміниться.

Дивіться також:  Кефаль – що за риба, 7 рецептів приготування