Готуємо макарони з фаршем в мультиварці

Якщо у вашому арсеналі на кухні є така помічниця, як мультиварка і потрібно швидко приготувати смачний і ситний обід на всю родину, раджу макарони з фаршем.

Для приготування такої страви, як макарони з фаршем в мультиварці, Вам знадобляться такі інгредієнти:

• 500 г м’ясного фаршу (краще брати свино-яловичий).

• 400 р. макаронів (краще брати з твердих сортів пшениці, так як вони не злипаються і не розвалюються).

• 2 цибулини середньої величини або 1 велика цибулина.

• Середня морква (за бажанням).

• 4 ст. л. рослинного масла.

• Чорний перець, сіль і будь-які спеції за смаком (рекомендую паприку, коріандр і часник сушений, для додання своєрідною родзинки запаху і незабутній смак страви).

• 2 ст. л. томатної пасти.

• свіжа зелень (за бажанням можна додати кріп або петрушку).

Рівень складності: початковий, для новачків.

Активну час приготування: не більше 35 – 40 хвилин.

Рецепт макаронів з фаршем в мультиварці

Починаємо з того, що опускаємо фарш в каструлю, заливаємо рослинним маслом і смажимо, помішуючи, 15 хвилин на режимі «Випічка» або «Смаження». Цибулину режим півкільцями. Моркву можна натерти на крупній тертці або нарізати тонкою соломкою. Цибулю і моркву направляємо смажитися до фаршу на 5 хвилин. Додаємо спеції, чорний перець, сіль за смаком. Фарш помішувати дерев’яною ложечкою, щоб він підсмажився з усіх боків і рівномірно ввібрав в себе аромати спецій.

Відправляємо в каструлю макарони. Додаємо кімнатної температури воду з томатною пастою, щоб вода повністю покрила макарони, і накриваємо кришкою. Час приготування 10 хвилин на режимі «Паста» або 18 хвилин на режимі «Гасіння». Макарони з фаршем майже готові. Раджу додати свіжу зелень перемішати вміст мультиварки, і залишаємо ще на 5 хвилин на режимі «Підігрів».

Дивіться також:  Філе індички запечена в духовці, рецепт з фото

Можна подавати страву на стіл з будь-яким соусом. Також можна натерти твердий сир. Приємного апетиту!

Прокрутка до верху