Гранатовий соус – з чим їдять? 6 рецептів страв з гранатовим соусом

Курка з гранатовим соусом

Курка в гранатовому соусі – це просто неймовірне блюдо. Заправка робить м’ясо ніжним, соковитим, а скоринка виходить просто чудова.

При цьому потрібно всього кілька інгредієнтів.

Необхідні продукти:

• ложка рослинної олії;
• одна тушка курки;
• спеції за власним смаком;
• дві ложки гранатового соусу.

Процес приготування:

1. М’ясо добре промийте і дайте йому обсохнути або прискорте процес за допомогою паперових рушників.
2. Натріть курку приправами (наприклад, сіллю і перцем), можна використовувати і інші спеції, поєднувані з курятиною.
3. Змішайте гранатовий соус з рослинним маслом, і половиною від загальної кількості отриманої суміші намажте курку. Потім випікайте близько 30 хвилин при 200 градусах.
4. Через це час дістаньте блюдо, знову промажте соусом, що залишився, і приберіть в духовку на півгодини при цій же температурі.

Дивіться також:  Картопля з грибами в духовці – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху