Використовуємо для маринування м’яса для шашлику
Звичайно, гранатовий соус дуже добре підходить для приготування маринаду для шашлику. Але перш ніж опустити шматочки м’яса в цей соус, потрібно знати, скільки його потрібно, і через який період часу шашлик можна буде починати смажити.
• Витримувати м’ясо в розчині з використанням гранатового соусу потрібно не менше 10 годин. В ідеалі – близько 15 – 20 годин.
• Загальна кількість маринаду повинно бути таким, щоб шматки м’яса в ньому не плавали, а просто добре і рівномірно покривалися.
Базовий рецепт маринаду

Необхідні продукти:
• половина склянки соусу;
• кілька цибулин;
• спеції для шашлику за смаком.
Процес приготування:
1. Трохи цибулі перебиваємо через блендер або перетираємо, а те, що залишилося, нарізаємо на кільця. Змішуємо все з гранатовим соусом.
2. Туди ж кладемо вибрані приправи і ретельно перемішуємо інгредієнти.
3. Порційно покриваємо м’ясо зробленої заправкою і залишаємо на 10 – 12 годин.
Ідеальний маринад для яловичини
Необхідні продукти:
• столова ложка гранатового соусу;
• чотири ложки лимонного соку;
• три цибулини;
• півтори ложки гірчиці;
• інші приправи за смаком.
Процес приготування:
1. Цибулю нарізаємо і змішуємо з м’ясом. Інші інгредієнти зі списку з’єднуємо і заливаємо ними м’ясо. Не забуваємо покласти спеції.
2. Все добре перемішуємо і залишаємо шашлик приблизно на добу, після чого його можна смажити.