Гранатовий соус – з чим їдять? 6 рецептів страв з гранатовим соусом

Незвичайний салат з гранатовим соусом


Необхідні продукти:

• один солодкий перець;
• 15 помідор черрі;
• гранатовий соус – ложка;
• кедрові горішки за смаком;
• 100 грам рукколи;
• 130 грам Моцарели;
• сіль і перець;
• одне авокадо;
• шматочок лимона.

Процес приготування:

1. Рукколу промийте, почекайте, поки висохне, і покладіть в салатницю.
2. Туди ж відправте нарізані на половинки помідори і подрібнений на кубики перець.
3. Моцарелу і авокадо теж подрібніть на квадратики, змішайте з іншими інгредієнтами.
4. Присипте продукти спеціями і збризніть невеликою кількістю лимонного соку.
5. Залишилося тільки заправити страву соусом і добре вимісити його для рівномірного розподілу останнього. Викладіть в салат трохи обсмажених кедрових горішків.
Так, страви з таким соусом – це, безумовно, незвично, але дійсно смачно і вартий того, аби хоч раз спробувати.

Дивіться також:  Свинячий окіст – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху