Гречана каша в мультиварці – 6 рецептів

На воді

Використовуючи в якості основи для каші воду, вдасться зробити її малокалорійної та навіть дієтичною. Якщо необхідно піклуватися про калорії, варто відмовитися від додавання вершкового масла. Береться: 210 гречаної крупи, сіль, 410 мл води.

  • Перебрані зерна крупи промиваються не менше 2-3 разів.
  • Гречка засипається в мультиварку, заливається водою. За смаком у ємність можна додавати рослинне або вершкове масло.
  • Залишилося посолити компоненти, і готувати частування у спеціальній програмі «Гречка».

Готова гречана каша на воді подається до столу гарячою. Можна поєднувати його з будь-яким соусом на основі томатної пасти або кетчупу.

Дивіться також:  Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
Прокрутка до верху