Гречка з фаршем – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і мультиварці

В мультиварці

Гречка з фаршем в мультиварці готується швидко. Клопоту з стравою немає – піч приготує все самостійно. А ще таке блюдо нагадує за смаком страви з російської печі — крупинки розварюються, страва стає повітряним, а каша – тане.

Каша вийде пухнастою, якщо витримувати пропорції води і крупи у співвідношенні 1:2.

Підготуємо такі компоненти:

  • яловичий фарш – 300 г;
  • цибулина – 1 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • стакан гречаної крупи;
  • сіль, перець;
  • зелень.

На дні мультичаши обсмажуємо фарш, додамо туди терті овочі. Засипаємо все склянкою промитої крупи, заливаємо водою. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо режим «Каша» і тушкуємо до сигналу про закінчення готування. Додаємо шматочок вершкового масла. Перемішуємо. Ароматне, розсипчасте блюдо для сім’ї готово! Їмо з чорним хлібом, салат з тертої моркви з сиром і часником, заправленим домашнім майонезом.

Дивіться також:  Як готувати рис – 11 смачних рецептів
Прокрутка до верху