В мультиварці
Гречка з фаршем в мультиварці готується швидко. Клопоту з стравою немає – піч приготує все самостійно. А ще таке блюдо нагадує за смаком страви з російської печі — крупинки розварюються, страва стає повітряним, а каша – тане.
Каша вийде пухнастою, якщо витримувати пропорції води і крупи у співвідношенні 1:2.
Підготуємо такі компоненти:
- яловичий фарш – 300 г;
- цибулина – 1 шт.;
- морква – 2 шт.;
- стакан гречаної крупи;
- сіль, перець;
- зелень.
На дні мультичаши обсмажуємо фарш, додамо туди терті овочі. Засипаємо все склянкою промитої крупи, заливаємо водою. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо режим «Каша» і тушкуємо до сигналу про закінчення готування. Додаємо шматочок вершкового масла. Перемішуємо. Ароматне, розсипчасте блюдо для сім’ї готово! Їмо з чорним хлібом, салат з тертої моркви з сиром і часником, заправленим домашнім майонезом.