Гречка з фаршем – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і мультиварці

Смачне блюдо з курячим фаршем

Курячий фарш легкий, соковитий і ніжний. Така гречка може сміливо називатися дієтичним блюдом – в одній порції міститься близько 300 ккал. Але фарш потрібно готувати тільки з курячої грудки.

Нам потрібні:

  • стакан гречаної крупи;
  • 500 г курячого філе;
  • велика цибулина;
  • зелень;
  • рослинна олія для обсмажування – 50 мл

Куряче філе прокручуємо через м’ясорубку. Обсмажуємо на сковорідці з дрібно нарізаною цибулиною. Додаємо гречану крупу, заливаємо двома склянками води. Даємо каші закипіти, а потім зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо до готовності. Готову кашу приправляємо вершковим маслом, присипаємо зеленню. Виходить повітряна, пишна каша, де крупинки буквально тануть у роті. Страва буде ще смачніше на наступний день, коли інгредієнти поділяться між собою ароматами. Але, як показує практика, з’їдається воно дуже швидко.

Гречка з фаршем – бюджетне, легке у приготуванні блюдо. Вона хороша взимку, влітку в дачний сезон. На дачі спробуйте приготувати її на відкритому вогні в казані: така каша з димком стане справжньою прикрасою літнього столу і буде з’їдена «на ура».

Дивіться також:  Французькі страви – 8 рецептів приготування національних страв французької кухні
Прокрутка до верху