Гречка з грибами – 7 рецептів приготування

Гречка з грибами в мультиварці

Мультиварка давно став одним з улюблених кухонних приладів сучасних домогосподарок. Ця дивовижне пристрій дозволяє приготувати практично будь-яку страву без особливих клопотів, затративши при цьому мінімум часу. Гречка з грибами в мультиварці готується дуже просто, а на виході виходить смачною і корисною.

Для приготування каші нам знадобиться:

  • Стакан крупи;
  • 0,2 кг. грибів;
  • Невелика цибулина;
  • ½ Морквини;
  • 10 гр. масла для смаження;
  • Спеції.

Покроковий рецепт:

Крок 1

У чашу мультиварки вливаємо олію, додаємо дрібно нарізану цибулю і терту моркву. Готуємо в режимі «Випічка» 3-4 хвилини.

Крок 2

До овочів додаємо скибочки грибів (можна використовувати як свіжі, так і заморожені), спеції, смажимо ще кілька хвилин.

Крок 3

Промиту гречану крупу додаємо до грибів, вливаємо воду і включаємо режим «Каша» або «Гречка».

Крок 4

Після того як «чудо-прилад» сповістить нас звуковим сигналом про готовність страви, всі компоненти перемішуємо і залишаємо при закритій кришці ще на 10 хвилин. Так каша настоїться і стане ще смачніше й пахучіше.

Дивіться також:  Фрикадельки в вершковому соусі – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху