Гречка з грибами – 7 рецептів приготування

Варіант з білими грибами

Блюдо ще називають гречаною кашею по-варшавськи

Інгредієнти:

  • Гречка;
  • Білі гриби (можна сушені);
  • Вершкове масло.

Рецептура:

  • Свіжі гриби перебрати, ретельно промити і нарізати, якщо використовуються заморожені боровики, то ці етапи опустити.
  • Помістити «дари природи» в киплячу воду і відварити до готовності.
  • Гриби відкласти, а отриманий відвар процідити.
  • Гречку всипати в каструлю, додати гриби, масло, посолити за смаком і залити відваром.
  • Варити до готовності крупи, при необхідності помішуючи.

Гречка з білими грибами стане ще смачніше, якщо її готувати в духовці, а при подачі посипати рубаними яйцями.

Дивіться також:  Як варити манну кашу на молоці та воді і без грудочок? 4 смачні рецепти
Прокрутка до верху