Гречка з грибами – 7 рецептів приготування

Пісний рецепт

Каша, приготована за цією рецептурою, ідеально підходить для людей, які дотримуються посту. Гречка є лідером з круп за вмістом білка і з легкістю замінює м’ясо.

Для пісної гречки з грибами нам знадобиться не багато продуктів, а саме: гриби, цибуля, часник, морква, масло, вода та гречка.

Процес приготування:

  • Нарізані цибулю, моркву і гриби обсмажуємо, додаючи на кінцевому етапі пропущений через прес часник.
  • З’єднуємо засмажку з готової гречаною кашею, подаємо до столу і насолоджуємося смаком.
Дивіться також:  Сиров’ялена ковбаса – 6 рецептів, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху