Гречка з куркою в мультиварці – 6 рецептів

З додаванням грибів

Смачно приготувати гречку з куркою і з додаванням будь-яких грибів. Якщо хочеться позбавити себе від тривалої попередньої підготовки продуктів, краще взяти свіжі печериці (250 г), а, крім них: 280 г гречаної крупи, сіль, півлітра будь-якого бульйону, цибулину, 280 г курячого філе, суміш перців за смаком.

  • Гриби миють, чистяться і тонко ріжуться гострим ножем. Вони готуються 3-4 хвилини на будь-якому жирі у програмі «Смаження».
  • До грибів висипаються кубики цибулі, і готування триває ще пару хвилин.
  • Після додавання скибочок м’яса інгредієнти потрібно смажити ще 10-12 хвилин.
  • Залишилося ретельно промити гречку і висипати її в чашу.
  • Компоненти заливаються бульйоном, солятся і перчатся.
  • Частування готуватиметься у режимі «Крупи/Рис» до закінчення програми.
  • Перед подаванням страву прикрашається рубаною зеленню.

    Дивіться також:  Плов з індички – 6 рецептів приготування
    Прокрутка до верху