З додаванням грибів
Смачно приготувати гречку з куркою і з додаванням будь-яких грибів. Якщо хочеться позбавити себе від тривалої попередньої підготовки продуктів, краще взяти свіжі печериці (250 г), а, крім них: 280 г гречаної крупи, сіль, півлітра будь-якого бульйону, цибулину, 280 г курячого філе, суміш перців за смаком.

Гриби миють, чистяться і тонко ріжуться гострим ножем. Вони готуються 3-4 хвилини на будь-якому жирі у програмі «Смаження».
До грибів висипаються кубики цибулі, і готування триває ще пару хвилин.
Після додавання скибочок м’яса інгредієнти потрібно смажити ще 10-12 хвилин.
Залишилося ретельно промити гречку і висипати її в чашу.
Компоненти заливаються бульйоном, солятся і перчатся.
Частування готуватиметься у режимі «Крупи/Рис» до закінчення програми.
Перед подаванням страву прикрашається рубаною зеленню.