Гречка по-купецькому з куркою
Такий варіант частування був популярний ще в заможних панських домах в минулих століттях. Його подавали дорогим гостям і до святкового столу. До складу страви входять наступні продукти: 1 склянка крупи, 2 ст. гарячої питної води, 420 г філе курки, велика морквина, 4-5 часникових зубчиків, сіль, 2 великі ложки кетчупу, 40 г вершкового масла, будь сухі приправи.

Невеликі шматочки філе обсмажують до рум’яного кольору в програмі «Випічка».
Далі до м’яса додаються подрібнені овочі. Морквина треться на тертці, цибуля ріжеться кубиками, а часник пропускаємо через прес.
Разом компоненти обсмажуються 3-4 хвилини.
У ємність мультиварки висипається промита гречка, сіль, приправи.
Залишилося компоненти залити водою з розведеним у ній кетчупом.
У режимі «Плов» гречка по-купецькому з куркою буде тушкуватися до закінчення програми.
Подається частування з асорті з маринованих овочів.