З томатною підливою в мультиварці
Якщо приготувати обговорюване блюдо з ароматною підливою, то воно вийде особливо ніжним і смачним. Соус краще всього зробити з овочів і томатного соку (1 ст.). Також береться: солодкий червоний перчик, морквина, сіль, цибулина, 1 куряче філе і 230 г гречаної крупи.

Першим ділом ретельно перебирається гречана крупа і промивається проточною водою, після чого викладається в чашу мультиварки.
Зверху на гречку відправляються невеликі скибочки м’ясного філе.
Інгредієнти заливаються водою в пропорціях 1:2,5 і солятся за смаком.
У програмі «Крупи» частування нудиться під закритою кришкою 40 хвилин.
Для підливи всі овочі і половина томатного соку за допомогою спеціальної насадки блендера перетворюються в однорідне пюре.
Далі соус розбавляється рештою соком.
Коли з каші випарується майже вся волога, її потрібно на пару хвилин залити цією підливою.
До столу страву подається гарячим з домашнім хлібом.