Гречка з куркою в мультиварці – 6 рецептів

З томатною підливою в мультиварці

Якщо приготувати обговорюване блюдо з ароматною підливою, то воно вийде особливо ніжним і смачним. Соус краще всього зробити з овочів і томатного соку (1 ст.). Також береться: солодкий червоний перчик, морквина, сіль, цибулина, 1 куряче філе і 230 г гречаної крупи.

  • Першим ділом ретельно перебирається гречана крупа і промивається проточною водою, після чого викладається в чашу мультиварки.
  • Зверху на гречку відправляються невеликі скибочки м’ясного філе.
  • Інгредієнти заливаються водою в пропорціях 1:2,5 і солятся за смаком.
  • У програмі «Крупи» частування нудиться під закритою кришкою 40 хвилин.
  • Для підливи всі овочі і половина томатного соку за допомогою спеціальної насадки блендера перетворюються в однорідне пюре.
  • Далі соус розбавляється рештою соком.
  • Коли з каші випарується майже вся волога, її потрібно на пару хвилин залити цією підливою.
  • До столу страву подається гарячим з домашнім хлібом.

    Дивіться також:  Яєчня – 12 рецептів приготування
    Прокрутка до верху