Гречана каша по-армійськи з тушкованим м’ясом і овочами
Приготувати гречку з тушонкою по-армійськи можна і в домашніх умовах. Звичайно, не приємного запаху серпанок, але смак буде нітрохи не гірше.
Необхідні продукти:
- стакан гречки;
- одна цибулина і моркву;
- будь-які спеції на свій смак;
- банку яловичої тушонки.
Процес приготування:
- Обов’язково знадобиться каструля або казан з товстими стінками. Добре нагріваємо ємність, викладаємо на дно трохи жиру з тушонки і розтоплюємо його.
- До нього додаємо нарізану півкільцями цибулю, смажимо деякий час. Потім моркву, подрібнену на невеликі тонкі смужки. Чекаємо, поки овочі стануть м’якими.
- Викладаємо тушонку, і тримаємо на вогні, поки не пропаде вся зайва рідина.
- Залишилося тільки всипати крупу, влити воду, зробити слабкий вогонь і варити під кришкою близько 15 хвилин.