Гречка з тушонкою – 8 рецептів смачного приготування

Гречана каша по-армійськи з тушкованим м’ясом і овочами

Приготувати гречку з тушонкою по-армійськи можна і в домашніх умовах. Звичайно, не приємного запаху серпанок, але смак буде нітрохи не гірше.

Необхідні продукти:

  • стакан гречки;
  • одна цибулина і моркву;
  • будь-які спеції на свій смак;
  • банку яловичої тушонки.

Процес приготування:

  • Обов’язково знадобиться каструля або казан з товстими стінками. Добре нагріваємо ємність, викладаємо на дно трохи жиру з тушонки і розтоплюємо його.
  • До нього додаємо нарізану півкільцями цибулю, смажимо деякий час. Потім моркву, подрібнену на невеликі тонкі смужки. Чекаємо, поки овочі стануть м’якими.
  • Викладаємо тушонку, і тримаємо на вогні, поки не пропаде вся зайва рідина.
  • Залишилося тільки всипати крупу, влити воду, зробити слабкий вогонь і варити під кришкою близько 15 хвилин.
Дивіться також:  Печінка куряча смажена з цибулею в сметані – 5 варіантів приготування смачних
Прокрутка до верху