Гречка з тушонкою – 8 рецептів смачного приготування

Апетитна гречка з тушонкою на багатті

Хіба може зрівнятися зі стравою, приготованою на природі? Спробуйте зробити гречку на багатті – вам обов’язково сподобається!

Необхідні продукти:

  • спеції на свій смак;
  • 400 грам гречки;
  • банка тушонки;
  • одна цибулина.

Процес приготування:

  • Для цього рецепта знадобиться казанок, так як готуватися страва буде на багатті.
  • У нього викладаємо трохи жиру з тушонки, нагріваємо. Додаємо нарізану середніми шматками цибулю, чекаємо, поки він зарум’яниться.
  • Потім перекладаємо вміст банки з тушонкою, попередньо размягчив м’ясо. Тримаємо близько трьох хвилин, щоб воно встигло трохи засмажитися.
  • Залишилося всипати гречку, залити водою, так, щоб її рівень на 3-4 сантиметри був вище крупи, доводимо до готовності.
Дивіться також:  Рулет з лаваша з консервованою рибою – 7 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху