Апетитна гречка з тушонкою на багатті
Хіба може зрівнятися зі стравою, приготованою на природі? Спробуйте зробити гречку на багатті – вам обов’язково сподобається!
Необхідні продукти:
- спеції на свій смак;
- 400 грам гречки;
- банка тушонки;
- одна цибулина.
Процес приготування:
- Для цього рецепта знадобиться казанок, так як готуватися страва буде на багатті.
- У нього викладаємо трохи жиру з тушонки, нагріваємо. Додаємо нарізану середніми шматками цибулю, чекаємо, поки він зарум’яниться.
- Потім перекладаємо вміст банки з тушонкою, попередньо размягчив м’ясо. Тримаємо близько трьох хвилин, щоб воно встигло трохи засмажитися.
- Залишилося всипати гречку, залити водою, так, щоб її рівень на 3-4 сантиметри був вище крупи, доводимо до готовності.